Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witajcie! :)

Drodzy forumowicze, Panie i Panowie, w imieniu własnym i osobistym mam niebywałą przyjemność zaprosić Was do współpracy z zespołem RocketQueen.

No tak... zdaje mi się że trzeba by wyjaśnić o co tu właściwie chodzi... Już.

rq1.png

RocketQueen, to zespół ludzi, który zajmuje się produkcją gier komputerowych. Na czele drużyny stoi, właściwie inaczej, stoję ja - Daniel "Pirx" Kusak. Nasz zespół składa się głównie z uczniów licealnych, choć głównym muzykiem jest hmm... doświadczony już ;) muzyk, Paweł Suski. Główną siedzibę mamy w Bielsku-Białej przy ul. Bohaterów Warszawy 20, czyli w naszej szkole, gdzie wynajmujemy salę gimnastyczną. Wiem, wiem... zostałem zmuszony, aby mieć w dokumentach wynajem wiec niech chociaż będzie niestandardowo ;)

Zapraszam do obejrzenia tego krótkiego vlog'a, który myślę że większość wyjaśnia: (oczywiście kręcony był pod 'masę' i jest osobliwy...)

Dlaczego my? Ponieważ jesteśmy w jednym miejscu i kontrolujemy siebie nawzajem. Nie jesteśmy jednym z tysiąca zespołów, które dosłownie napaliły się na "produkcję" gier komputerowych. Nie. My je robimy, a efekty naszej pracy są widoczne, są do pobrania na naszej stronie. Wychodzimy do ludzi i jesteśmy z nimi w dialogu.

Na naszej stronie znajduje się więcej informacji o tym kim jesteśmy i co robimy: www.rocketqueen,pl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wracając do początku, poszukujemy do pracy zdalnej, tj. przez internet, (chyba że ktoś mieszka w Bielsku):

1. Grafika 3D - głównie ORGANIKA

2. Animatora 3D - rigging i animacja

(!) Jednakże, trzeba nadmienić że:

- nie poszukujemy jedynie zawodowców/mistrzów fachu/wymiataczy/etc. Jeśli chciałbyś/chciałabyś z nami współpracować - napisz. Modele które będą nam potrzebne nie muszą być na równi z najnowszymi produkcjami. Napisz.

Z uwagi na to, że człon zespołu uczęszcza do szkoły, nie tworzymy modeli hi definition z lukrem i zasmażką, bo często nie ma na to czasu.

- Nie jest to właściwie praca FREE, projekt który obecnie powstaje jest projektem komercyjnym. (!)

Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do nas. W mailu powiedz nam, dlaczego chciałbyś z nami podbić świat i pokaż co potrafisz (zdjęcia, filmy, linki).

Kontakt:

|| RocketQueen Games www.rocketqueen.pl ||

tel. 502 874 897

[email protected]

[email protected]

Z Mocą, Daniel :)

Edytowane przez pirx

• Wyświetleń 880
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.