pirx Napisano 1 Styczeń 2013 Napisano 1 Styczeń 2013 (edytowane) Witajcie! :) Drodzy forumowicze, Panie i Panowie, w imieniu własnym i osobistym mam niebywałą przyjemność zaprosić Was do współpracy z zespołem RocketQueen. No tak... zdaje mi się że trzeba by wyjaśnić o co tu właściwie chodzi... Już. RocketQueen, to zespół ludzi, który zajmuje się produkcją gier komputerowych. Na czele drużyny stoi, właściwie inaczej, stoję ja - Daniel "Pirx" Kusak. Nasz zespół składa się głównie z uczniów licealnych, choć głównym muzykiem jest hmm... doświadczony już ;) muzyk, Paweł Suski. Główną siedzibę mamy w Bielsku-Białej przy ul. Bohaterów Warszawy 20, czyli w naszej szkole, gdzie wynajmujemy salę gimnastyczną. Wiem, wiem... zostałem zmuszony, aby mieć w dokumentach wynajem wiec niech chociaż będzie niestandardowo ;) Zapraszam do obejrzenia tego krótkiego vlog'a, który myślę że większość wyjaśnia: (oczywiście kręcony był pod 'masę' i jest osobliwy...) Dlaczego my? Ponieważ jesteśmy w jednym miejscu i kontrolujemy siebie nawzajem. Nie jesteśmy jednym z tysiąca zespołów, które dosłownie napaliły się na "produkcję" gier komputerowych. Nie. My je robimy, a efekty naszej pracy są widoczne, są do pobrania na naszej stronie. Wychodzimy do ludzi i jesteśmy z nimi w dialogu. Na naszej stronie znajduje się więcej informacji o tym kim jesteśmy i co robimy: www.rocketqueen,pl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wracając do początku, poszukujemy do pracy zdalnej, tj. przez internet, (chyba że ktoś mieszka w Bielsku): 1. Grafika 3D - głównie ORGANIKA 2. Animatora 3D - rigging i animacja (!) Jednakże, trzeba nadmienić że: - nie poszukujemy jedynie zawodowców/mistrzów fachu/wymiataczy/etc. Jeśli chciałbyś/chciałabyś z nami współpracować - napisz. Modele które będą nam potrzebne nie muszą być na równi z najnowszymi produkcjami. Napisz. Z uwagi na to, że człon zespołu uczęszcza do szkoły, nie tworzymy modeli hi definition z lukrem i zasmażką, bo często nie ma na to czasu. - Nie jest to właściwie praca FREE, projekt który obecnie powstaje jest projektem komercyjnym. (!) ☺ Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do nas. W mailu powiedz nam, dlaczego chciałbyś z nami podbić świat i pokaż co potrafisz (zdjęcia, filmy, linki). Kontakt: || RocketQueen Games www.rocketqueen.pl || tel. 502 874 897 [email protected] [email protected] Z Mocą, Daniel :) Edytowane 4 Styczeń 2013 przez pirx
Rekomendowane odpowiedzi