Gość ku_ba Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 mam taki problem: 3dmax wczytuje sobie po włączeniu pluginy i na gle sie zatrzymuje na pluginie mentalray.dls. oczywiście w folderze z pluginami tego pliku nie znalazłem... jak ktoś może to niech wyśle mi go mailem no chyba ze jest na ten problem jakis inny sposób..... ....mam winXP thx za pomoc!
Marcin Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 przeinstaluj maxa...... a sprawdzales wszystkie katalogi ? stdplugs tez ? widze ze coraz czesciej jest problem z mental rayem ..... i jesli masz to wylacz Firewalla ....
Gość ku_ba Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 jednak znalazłem ten pliczek (przeoczylem go wczesniej). Ale po przeinstalowaniu nadal jest to samo.... mam 256ramu a program wymaga 512 więc może dlatego ten plugin nie chce sie wczytac?
greg_jg Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 opisz dokładnie jaki masz problem ( coś się pokazuje ? , "wyskakuje" error z Mental`a gdy program się uruchomi?) Może tu znajdziesz odpowiedź Jak nie, to napisz wszystko co się dzieję.
Gość ku_ba Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 dzieki @greg_jg właśnie tego szukałem!Teraz już działa! Jesteś geniuszem!:) WIELKIE THX!
Rekomendowane odpowiedzi