Temporal Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 By wkurzyć naszego dziadka, umieszczam tutaj wredną rozrywkową reklamę z duża dawką przemocy. Specjalnie w pracy nie ma żadnego zegarka. A tak na poważnie: taki lekki crossover, za dużo kucy i starcrafta w mojej głowie :P. Próbuje wyrobić sobie jakiś styl, choć jestem świadomy że nie każdemu się może on podać. Dla niektórych pewnie będzie przeszkadzał mocno plastikowy render. Cell shading mnie nie rusza, a ambientowe oświetlenie jest dla mnie za pospolite. Soft: 3dsmax 2012 + vray + photoshop cs3 Krytyka jak najbardziej wskazana, nawet ta okrutna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Hehehe pomysł świetny! (tylko skąd te kucyki w Twojej głowie?) Ale rzeczywiście render średni. Nie wiem może tyko kwestia gustu ale zupełnie mi materiały nie pasują. Ale model i pomysł świetny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Jak dla mnie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 KUCYK :} super pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi