plasti Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 (edytowane) witam, przedstawiam ponizej przelot korytarzem, zainspirowany scenka z teasera animacji "KELOID" 3ds max, Vray, After Effects, Optocal Flares pozdrawiam [video=youtube;_azbGREdj-Y] Edytowane 25 Styczeń 2013 przez plasti
dziadek3D Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 trochę się dłuży...!!.. i chyba to wylot, a nie przelot....:)))
plasti Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Napisano 25 Styczeń 2013 heh, masz racje dziadku :), tosz to wylot, lub przelot odwrocony :)
plasti Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Napisano 30 Styczeń 2013 (edytowane) @ezils dzieki, myslalem nad czyms ale ciezko jest sie zabrac za cos wiekszego :) Migotanie światła to w 3D czy w AE? w 3d, flara w ae, Edytowane 30 Styczeń 2013 przez plasti
Gość kakaku Napisano 1 Luty 2013 Napisano 1 Luty 2013 bardzo fajnie wyszło, ale zawsze w takich animacjach interesuje mnie ile jest tutaj vraya a ile ae:) Mógłbyś pokazać klatkę prosto z vraya, bez postprodukcji?
plasti Napisano 1 Luty 2013 Autor Napisano 1 Luty 2013 bardzo fajnie wyszło, ale zawsze w takich animacjach interesuje mnie ile jest tutaj vraya a ile ae:) Mógłbyś pokazać klatkę prosto z vraya, bez postprodukcji? moge wrzucic klatke ale to niewiele da, bo ona nie jest nawet uzywana w postpro, calosc jest skladana z osobnych layerow, ona moze cie mniejwiecej uswiadomic jak wyglada render na koniec :) wrzuce pozniej, bo nie mam jej teraz przy sobie pozdro
Gość kakaku Napisano 2 Luty 2013 Napisano 2 Luty 2013 ładny renderek:) faktycznie dużo nie zmieniałes:)
Rekomendowane odpowiedzi