Napisano 25 Styczeń 201312 l witam, przedstawiam ponizej przelot korytarzem, zainspirowany scenka z teasera animacji "KELOID" 3ds max, Vray, After Effects, Optocal Flares pozdrawiam [video=youtube;_azbGREdj-Y] Edytowane 25 Styczeń 201312 l przez plasti
Napisano 25 Styczeń 201312 l Autor heh, masz racje dziadku :), tosz to wylot, lub przelot odwrocony :)
Napisano 30 Styczeń 201312 l Autor @ezils dzieki, myslalem nad czyms ale ciezko jest sie zabrac za cos wiekszego :) Migotanie światła to w 3D czy w AE? w 3d, flara w ae, Edytowane 30 Styczeń 201312 l przez plasti
Napisano 1 Luty 201312 l bardzo fajnie wyszło, ale zawsze w takich animacjach interesuje mnie ile jest tutaj vraya a ile ae:) Mógłbyś pokazać klatkę prosto z vraya, bez postprodukcji?
Napisano 1 Luty 201312 l Autor bardzo fajnie wyszło, ale zawsze w takich animacjach interesuje mnie ile jest tutaj vraya a ile ae:) Mógłbyś pokazać klatkę prosto z vraya, bez postprodukcji? moge wrzucic klatke ale to niewiele da, bo ona nie jest nawet uzywana w postpro, calosc jest skladana z osobnych layerow, ona moze cie mniejwiecej uswiadomic jak wyglada render na koniec :) wrzuce pozniej, bo nie mam jej teraz przy sobie pozdro