Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, wrzucam model roweru, nad którym pracuję od kilku dni ;) Jest to jeden z moich pierwszych modeli, więc ciągle się uczę i mogą pojawić się błędy. Po skończeniu ramy planuję dodać spawy. Uwagi bardzo mile widzane ;)

soft: 3dsmax, vray

rower5.png

test.jpg

test21.jpg

rower_render.jpg

Edytowane przez msc
  • Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dużo do oceniania nie ma, tym bardziej, że nie ma refki dlatego nie wiadomo czy niektóre załamania miały być czy tak wyszły po prostu

Napisano

hej, przez weekend postaram się wymodelować przerzutki, które będą chyba najtrudniejsze :) potem powinno być już łatwiej. Co do ramy to robiłem wzorując się na zdjęciu katalogowym (rower to Kellys Salamander (2010)), więc może się trochę różnić, ale starałem się być dokładny ;)

Napisano

Wrzucam kilka renderów po dłuższej przerwie, która powstała przez matury ;)

opona_test.jpg

png.jpg

render_kierownica2.jpg

jakość trochę słaba, ale następnym razem postaram się wrzucić coś lepszego. Pozdrawiam

Napisano

Linki hamulcowe(i ich okolice np. mocowanie) wydają się zbyt małe. Jaki jest rok produkcji tego modelu. Modelujesz ze zdjęć czy posiadasz taki rower?

Reszta bardzo fajna, szczególnie podobają mi się rendery;)

Napisano

Tak, posiadam ten rower. Jest to model z 2010 roku. Linki faktycznie będą do poprawy, tak jak pedały i przerzutka z tyłu, która chyba jest najgorsza do modelowania.