msc Napisano 31 Styczeń 2013 Napisano 31 Styczeń 2013 (edytowane) Witam, wrzucam model roweru, nad którym pracuję od kilku dni ;) Jest to jeden z moich pierwszych modeli, więc ciągle się uczę i mogą pojawić się błędy. Po skończeniu ramy planuję dodać spawy. Uwagi bardzo mile widzane ;) soft: 3dsmax, vray Edytowane 10 Marzec 2013 przez msc
DrRambo Napisano 1 Luty 2013 Napisano 1 Luty 2013 dużo do oceniania nie ma, tym bardziej, że nie ma refki dlatego nie wiadomo czy niektóre załamania miały być czy tak wyszły po prostu
msc Napisano 1 Luty 2013 Autor Napisano 1 Luty 2013 hej, przez weekend postaram się wymodelować przerzutki, które będą chyba najtrudniejsze :) potem powinno być już łatwiej. Co do ramy to robiłem wzorując się na zdjęciu katalogowym (rower to Kellys Salamander (2010)), więc może się trochę różnić, ale starałem się być dokładny ;)
szlipek Napisano 6 Luty 2013 Napisano 6 Luty 2013 No zaczyna to wyglądać. Powodzenia z dalszym modelowaniem. Jestem ciekaw końcowego efektu.
msc Napisano 30 Maj 2013 Autor Napisano 30 Maj 2013 Wrzucam kilka renderów po dłuższej przerwie, która powstała przez matury ;) jakość trochę słaba, ale następnym razem postaram się wrzucić coś lepszego. Pozdrawiam
#Pawel Napisano 30 Maj 2013 Napisano 30 Maj 2013 Linki hamulcowe(i ich okolice np. mocowanie) wydają się zbyt małe. Jaki jest rok produkcji tego modelu. Modelujesz ze zdjęć czy posiadasz taki rower? Reszta bardzo fajna, szczególnie podobają mi się rendery;)
msc Napisano 30 Maj 2013 Autor Napisano 30 Maj 2013 Tak, posiadam ten rower. Jest to model z 2010 roku. Linki faktycznie będą do poprawy, tak jak pedały i przerzutka z tyłu, która chyba jest najgorsza do modelowania.
Rekomendowane odpowiedzi