Napisano 13 Luty 201312 l Czesć, Jak w temacie czy warto zainwestować w kurs http://mepi.pl/component/guru/guruPrograms/5-grafika-3d/18-modelowanie-samochodu-w-3ds-max/view/54.html?task=view?? Chciałbym również zapytać w jaki sposób korzystaliście z tutków. Projektowaliście dopiero po oglądnięciu czy w czasie tutka krok po krooku razem z prowadzącym? Z góry dzięki.
Napisano 14 Luty 201312 l na Mepi korzystałem z kursu do Cry Engine. Był naprawdę fajnie i przejrzyście wytłumaczony. Tego co podałeś nie widziałem. Sam modelowania aut uczyłem się z tutka z digitaltutors. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz go w sieci za free. Wiem że to jest złe, ale wtedy nie było mnie stać na abonament. Tutki tam są po angielsku, ale w dzisiejszych czasach chyba to nie jest problemem.
Napisano 14 Luty 201312 l ja z mepi chwale sobie darmowy tutek o mental ray'u no i ten początek o modelowaniu samochodu ciekawy jest
Napisano 15 Luty 201312 l Autor 399$ rocznie na digitaltutors...Chyba jednak skorzystam ze złej opcji.