Bonifatz Napisano 18 Luty 2013 Napisano 18 Luty 2013 Witam wszystkich! Oto mój nowy projekt, który skubałem po godzinach. Jest to, replika istniejącego już domu w stanie Nowy Jork. Starałem się nauczyć czegoś nowego i podnieść swoje umiejętności w tworzeniu zieleniny. Jak zwykle czekam na wasze komentarze! Pozdrawiam Łukasz P.S. W tygodniu wrzucę jeszcze dwa dodatkowe rendery.
buczer Napisano 19 Luty 2013 Napisano 19 Luty 2013 (edytowane) Trochę proporcje siadły. Zmienione materiały też raczej na minus ale sam temat super. Edytowane 19 Luty 2013 przez peter_muler
MichalNowak Napisano 19 Luty 2013 Napisano 19 Luty 2013 Drugi kadr zdecydowanie najlepszy. Bardzo mi się podoba spłaszczenie barw i pseudo "monochrom" kadru, może pokusiłbym się o nieco większy kontrast.
Bonifatz Napisano 19 Luty 2013 Autor Napisano 19 Luty 2013 Dzieki wszystkim za komentarze! Z racji tego ze projekt byl niekomercyjny, to kazdy obraz byl osobnym tematem. W kazdym cos nowego wyprobowalem, jak dobrze pojdzie to pod koniec tygodnia dorzuce do tego jeszcze z dwa rendery... Jeszcze raz dzieki!
Q'bot Napisano 21 Luty 2013 Napisano 21 Luty 2013 Trzeci render wygląda dość nienaturalnie.. najpewniej wina materiałów i rozkładu cieni. Odbicie też takie a'la "I've got photoshop, and I just can't stop" :P
Godzil Napisano 26 Kwiecień 2013 Napisano 26 Kwiecień 2013 Moje ulubione jest ujęcie drugie, bardzo proste a jednak czyste, ze świetnym klimatem jaki lubię. Reszta trzyma wysoki poziom, trzeci wyszedł katalogowo, może racja, że trochę nienaturalnie, ale według mnie to nic! Pasowałby wielu klientom jak ulał! :)
Rekomendowane odpowiedzi