Napisano 18 Luty 201312 l Witam wszystkich! Oto mój nowy projekt, który skubałem po godzinach. Jest to, replika istniejącego już domu w stanie Nowy Jork. Starałem się nauczyć czegoś nowego i podnieść swoje umiejętności w tworzeniu zieleniny. Jak zwykle czekam na wasze komentarze! Pozdrawiam Łukasz P.S. W tygodniu wrzucę jeszcze dwa dodatkowe rendery.
Napisano 19 Luty 201312 l Trochę proporcje siadły. Zmienione materiały też raczej na minus ale sam temat super. Edytowane 19 Luty 201312 l przez peter_muler
Napisano 19 Luty 201312 l Drugi kadr zdecydowanie najlepszy. Bardzo mi się podoba spłaszczenie barw i pseudo "monochrom" kadru, może pokusiłbym się o nieco większy kontrast.
Napisano 19 Luty 201312 l Autor Dzieki wszystkim za komentarze! Z racji tego ze projekt byl niekomercyjny, to kazdy obraz byl osobnym tematem. W kazdym cos nowego wyprobowalem, jak dobrze pojdzie to pod koniec tygodnia dorzuce do tego jeszcze z dwa rendery... Jeszcze raz dzieki!
Napisano 21 Luty 201312 l Trzeci render wygląda dość nienaturalnie.. najpewniej wina materiałów i rozkładu cieni. Odbicie też takie a'la "I've got photoshop, and I just can't stop" :P
Napisano 26 Kwiecień 201311 l Moje ulubione jest ujęcie drugie, bardzo proste a jednak czyste, ze świetnym klimatem jaki lubię. Reszta trzyma wysoki poziom, trzeci wyszedł katalogowo, może racja, że trochę nienaturalnie, ale według mnie to nic! Pasowałby wielu klientom jak ulał! :)