Robert B. Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 Mam pytanie dlaczego max 5 nie chce mi ruszyć z ustawieniami direct3d. Mogę go uruchomić jedynie w openGL mój sprzęt to P4 1.6, GF2 mx 400, 256 DDR i system win ME. za odp z góry dzięki.
THE MANYSH TRAFO Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 to chyba wina GF2 mx i directx ale to tylko moje domysły! ja wole openGL bo direct cosik krzaczy
Marcin Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 nie wiem po co ci Direct skoro masz openGL ktory jest tak jakby szybszy .... z reszta to powiedz ze zainstalujesz sobie WinXP ;) pracujesz na najgorszym systemie ever on this planet ...
greg_jg Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 z tego co pamiętam, to aby ruszyć w Max`ie 5 Direct`a trzeba mieć sprzętową akcelerację kary graficznej min. zgodność 8.0, albo 8.1 a twoja karta (GF2MX), obsługuje sprzętowo Direct`a 7.0a
crys Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 yoo, jak powyzej, pewnie masz DirektX 9? usun (jest gdzies w sieci do tego tools) i instaluj starszy DX pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi