Vetis Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 po pierwsze bardzo slabo rysuje co zobaczycie ponizej, nabazgralem takiego kolesia i szukam kogos kto by mogl mi pomoc i machac ta postac w 3 rzutach .... bede bardzo wdzieczny jesli ktos sie podejmie i mi pomoze... pzdr.
Vetis Napisano 19 Sierpień 2004 Autor Napisano 19 Sierpień 2004 jakto nie dziala ? przecierz widac obrazek ....
Gość User190 Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 Widać... ale ja się nie podejmuję - sam nie umiem rysować ;) :P
lumaq Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Juz widze, ale to niestety jeszcze nie na moje sily...
Kris_R Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Myślisz Vetis, że będą Ci potrzbne trzy rzuty do tego? Mi się zdaje że taki jeden z przodu wytarczy w zupełności... to dość luźny pomysł i możesz go dopracować już na samej bryle... jest stylizowany i trochę przerysowany, ale to tym lepiej, bo możesz pozwolić sobie na odstępstwa od anatomii...
Tomur Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 mi przypomina zmutowanego ucznia-grubasa z komunistycznej podstawowki, zazerajacego sie kanapkami od rownie grubej mamuski :). Moim zdaniem rysunek jest na tyle zakrecony ze rzuty by wszystko popsuly.
Rekomendowane odpowiedzi