mieszczuch88 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 (edited) Witam. Z sentymentu, chciałem wam pokazać moją pierwszą animację poklatkową :) Sama animacja powstała w około 3 godziny, najgorsze było to, że wcześniejszy ludzik z drutu okazał się kiepski w ruchach, więc musiałem improwizować ludzikiem z plasteliny :) [video=youtube;YukYPD-SgIs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YukYPD-SgIs Edited February 28, 2013 by mieszczuch88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest numnah Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Ej, niezłe to! Aż mi się łezka w oku zakręciła! Tyle dramatyzmu, strachu, samotności przedstawionych w bardzo zwięzłej i metaforycznej formie. Coś w stylu "z prochu powstałeś i w proch się obrócisz" I plastelina do tego jest genialnym środkiem wyrazu. I muzyka świetna. Nie każdy potrafi wywołać tyle emocji w odbiorcy. Szacun, serio! Łyżka dziegciu: koleś kiepsko wstaje z pozycji leżącej. Musi mieć mięśnie brzucha z żelaza. No ale w animacji z plateliny to nie da się wrócić i poprawić pewne fragmenty, więc to drobiazg. Kurcze, jeszcze raz gratulacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts