juzer Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 Witam. Szukam osoby która od A do Z skopiuje i nauczy mnie jak zrobić wizualizacje budynku (dzień i zmierzch) i wnętrza jak w linku. Umiem 3ds z vray dobrze albo lepiej, PS również ale nie potrafię uzyskać takiego stylu. Proszę o kontakt osoby które potrafią to zrobić z ofertą cenową za pomoc. Nie szukam cząstkowych rozwiązań tylko - potrafię to zrobić, pokazać próbną swoją wizualizacje bądź ją stworzyć w umówionym terminie, koszt tyle i tyle. Nie potrzebuję tłumaczenia (ewentualnie jak będę miał pytania o szczegóły ustawień) wystarczy podesłać pliki w 3ds max i ps na podstawie których się nauczę. Link: http://www.projektyzwizja.pl/pl/projekty-domow/nowoczesny-1
tiger250 Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 Masz w necie kupe tutoriali na ten temat, możesz sobie kupic sceny z Evermotion, Viscorbel i masy innych portali. To że sobie zobaczysz jak ktos ma ustawioną scenę Ci niewiele pomoże. Zresztą żeby robic dobre wizki trzeba ZNAĆ program samemu, co z tego, że bedziesz kopiował ustawienia światła/materiały, jezeli nie będziesz wiedział dlaczego jest tak a nie inaczej ? Potem ktos Ci każe zrobić packshota ze światłem studyjnym i znowu bedziesz prosił żeby ktos to za ciebie poustawiał ? W necie jest tyle materiałów do nauki, że trzeba tylko chcieć i się uczyć a nie czekać na gotowe rozwiązania.
juzer Napisano 30 Marzec 2013 Autor Napisano 30 Marzec 2013 Witam. Proszę o kontakt na maila osoby zainteresowane [email protected]. Wizualizacje umiem robić i tu nie jest problem. Mam klientów którzy często pytają o styl z wymienionej strony a ja nie potrafię go osiągnąć (czytelność wizki, wyrazistość, światło itd.). Proszę nie pisać o tym że każda sytuacja jest inna itp. To wiem. Powyższy styl będę nawalał cały czas z jednymi ustawieniami bo słońce zawsze świeci tak samo a wizualizacje mają wyglądać tak samo tylko domki inne. Znam portale evermotion (w większości mi się nie podobaj), viscorbel (nic mi się nie podoba). Na pewno są fajne ale to nie ten styl. Nie mam już czasu i chęci żeby dalej kombinować ale mam potrzebę żeby umieć. Na pewno jest ktoś co to potrafi a nie należę do osób chcących coś za darmo. Stąd mój post. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi