Kir4 Napisano 1 Kwiecień 2013 Napisano 1 Kwiecień 2013 Witam, otóż znalazłem w gazecie fajny budynek no i zacząłem go modelować z gazety tak więc sami zobaczcie ;) Teraz muszę zrobić dobre studio, materiały siatkę w niektórych miejscach i będzie git jak myślicie ? Siatkę próbowałem robić jak najlepiej moim zdaniem już chyba lepiej jej ustawić nie mogę przynajmniej nie wiem gdzie. Jeżeli ktoś widzi jakieś błędy czy coś to pisać, komentarze opinie i krytyka mile widziana. Jak coś to obok balkonów są wyjścia bo będą ciągi dalsze budynków a tam są takie drzwi tylko jeszcze nie dokończyłem ;) Mała ilość polygonów 10k czyli mieści się jeszcze w low poly. Nie potrzebuję komentarzy bez argumentów które nie są w cale pomocne typu "Słabe,fajne,złe,lipa" itp. Pozdrawiam ;]
Ven Kin Napisano 1 Kwiecień 2013 Napisano 1 Kwiecień 2013 serio chcesz zrobić studio dla wizki ? Jak ma być to gameart to pomyliłeś ziom dział :D
Kir4 Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Napisano 1 Kwiecień 2013 Chciałbym zrobić wersję minimalistyczną czyli żeby wykorzystać w grze oraz zobaczyć ostateczny efekt pracy. Rzadko zostawiam pracę z szarym materiałem a zawsze jestem ciekaw ile wyciągnie każda moja praca ;)
Kir4 Napisano 2 Kwiecień 2013 Autor Napisano 2 Kwiecień 2013 Teraz robienie materiałów pare rzeczy typu lampy, chodnik pogoda itp i będzie efekt końcowy.
Rekomendowane odpowiedzi