Deex Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 (edytowane) Witam, Szukam Kursu/szkolenia związanego z trójwymiarową grafiką komputerową w Trójmieście. Chodzi mi o wizualizacje wnętrz, animacje, modelowanie itd. Najlepiej w 3ds max i autocad. Dobrze by było gdyby kursy były weekendowe. Najbardziej interesuje mnie Trójmiasto. Edit : W sumie przydałby się jeszcze jakiś rysunek. Edytowane 6 Kwiecień 2013 przez Deex
ailambert Napisano 21 Kwiecień 2013 Napisano 21 Kwiecień 2013 Jeśli chodzi o autocada i 3ds maxa, czyli ogólnie soft od autodesku to wg. mnie najlepszy jest Procad, do tego kursy są weekendowe. Kilka lat temu uczestniczyłem w takim kursie właśnie w trójmieście ( konkretnie Gdańsk ), i było całkiem, całkiem. Najlepiej wejdź na ich stronkę i się zorientuj dokładnie. Niestety te kursy nie są łączne ( acad i max ) więc będziesz musiał zapisać się na dwa kursy. A co do rysunku to nie wiem jaki ciebie interesuje - techniczny, architektoniczny czy też artystyczny. Jeśli architektoniczny to spróbował bym na polibudzie się dowiedzieć, na wydziale architektury.
Rekomendowane odpowiedzi