Szymonn Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 witam wszystkich :) od 3 dni męczę oto takie miasto na pustyni styl ma być bajkowy niedawno zacząłem pracę z blenderem więc surowo nie oceniajcie :)
Szymonn Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Napisano 7 Kwiecień 2013 witam wszystkich :) od 3 dni męczę oto takie miasto na pustyni styl ma być bajkowy niedawno zacząłem pracę z blenderem więc surowo nie oceniajcie :)
MariushO Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 Jedynie co mnie drazni to wydaje się, ze wszystkie budynki maja ta sama texturke, tylko przeskalowana i z wariacjami kolorystycznymi. Modelowanie calkiem niezle i po dopracowaniu to może być z tego swietny obrazek.
MariushO Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 Jedynie co mnie drazni to wydaje się, ze wszystkie budynki maja ta sama texturke, tylko przeskalowana i z wariacjami kolorystycznymi. Modelowanie calkiem niezle i po dopracowaniu to może być z tego swietny obrazek.
Szymonn Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Napisano 7 Kwiecień 2013 dzięki za pozytywny komentarz :) tekstury będę z czasem domalowywał nowe, ale aktualnie skupiam się na modelowaniu
Szymonn Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Napisano 7 Kwiecień 2013 dzięki za pozytywny komentarz :) tekstury będę z czasem domalowywał nowe, ale aktualnie skupiam się na modelowaniu
Szymonn Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 mały up, dodałem pare tekstur i zrobiłem budynki w tle
Rekomendowane odpowiedzi