l337 Napisano 15 Kwiecień 2013 Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Bry, mam dziwny problem który jeszcze nigdy mi się nie przytrafił. Po ztrackowaniu ustawiam FPS, wrzucam kamerę i ustawiam scenę... FPSy dobrze ustawione, w viewporcie wszystko dobrze widać, na preview wygląda to tak: a po zrenderowaniu trzęsie kamerą... Warum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Spróbuj tych ustawień kamery jak w tutku. Osobiście też miałem z tym problem, ale ten tutorial sobie zapiałem w ulubionych bo wydaje mi się że pomoże:) Jak coś to daj odp czy pomaga czy nie:) http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3d-studio-max/3d_cg_tutorial_autodesk_3dsmax_studio_modeling_ref_photo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l337 Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Dzięki za odpowiedź. Nie skorzystałem z tego tutoriala bo wcześniej zacząłem ten projekt od nowa. Dalej nie jestem pewien co było przyczyną ale myślę, że to był problem z mapą w environment (inna w viewporcie i renderze) a nie z samą kamerą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi