ldr Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 (edited) Siemano, może uda się skończyć czasu nie dużo :) Zacznę od kilku słów wstępu. Niedaleka przyszłość, ludzie dzięki ciągłemu rozwojowi nauki, poruszają się w fotelach, wszelkie prace które muszą wykonać jak np. posprzątać wykonują za nich roboty. Jednakże to nie znaczy że ludzie nic nie robią mają joysticki sterujące w ten sposób mogą się poruszać. Teraz trochę o grafice, koleś trzyma w ręku manipulator dzięki któremu możemy rzeźbić, malować oraz obracać nasz obiekt, potrzebny do tego nam również piórko dzięki któremu ustawimy brush itd. itd. :) Działam dalej jeszcze dużo roboty Progress Edited April 26, 2013 by ldr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ldr Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 Progress Link to comment Share on other sites More sharing options...
ldr Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 Byłem pewny że wrzucać można do końca dnia 26 :/ no cóż ale umieszczam to co mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts