Huter Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 Witam :) Może to dziwne pytanie, ale nie wiem jak to zrobić. Mianowicie mam duży obiekt w kształcie ... eee ... dziwnym :P ... i skasowałem przypadkiem polygona ... no i mam dziurę ... jak może ją załatać, tak żeby wyglądało jak wyglądało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 w sub poly wlaczasz "create" i klikasz na okolo w wertexy ktore mają twozyc polygon przerób 2 ostatnie (podziekowania dla hindusa za material) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 Wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 A jeżeli jest to jedyna dziura w obiekcie to wybierasz modyfikator capholes. Potem tylko colapse i możesz się dalej bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2004 Wiem że teraz odbiegne od tematu, ale jako by nie było, to jest maly związek z mym pytaniem numer2 :) Polygona już umiem postawić, gdy go strace (skasuje) ... ale teraz mam inny przypadek: Chciałbym zespolić ze sobą dwa polygony by konstrukcja była jednolita ... do tej pory zwyczajnie przeciągałem jednego poly'ego w inny poly. No ale sądze że można je jakoś, elegancko zespolić. Tak jak w spline, vertexy można za pomocą opcji "Fuse" ... bawiłem się różnymi opcjami ale ostatecznie to mi nic nie wyszło konkretnego. Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 hehe http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=130406 (ludzie uzywajcie search) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 weld albo target welt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2004 hehe http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=130406 (ludzie uzywajcie search) :) Wielkie dzięki :) ... i postaram się kożystać w przyszłości z rady (częściej :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi