A-D-e-X Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 tak jak w temacie, ważne żeby był dobry (mało awaryjny), miał troche megapixeli (przynajmniej z 3), zoom optyczny i cyfrowy, dobrej jakości zdjęcia (małe szumy) i mieścił się w cenie do 1300zł. jaki polecacie model, producenta? głównym celem aparatu bedą reklamówki różnych produktów i wykorzystanie w stronach internetowych. z góry dziękuje za pomoc. pozdr A-D-e-X
A-D-e-X Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Napisano 25 Sierpień 2004 mam w planie kupić pentagrama photon 484 jak go oceniacie (pozytywnie/negatywnie)?? pozdr A-D-e-X
Nimrod Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 Trudno coś powiedzieć o 484, jeszcze nie widzialem zadnych testow ale 434 w przediale do 1000 zł jest jednym z lepszych aparatow. W tym przediale cenowym bardzo dobry poziom prezentuja tez Canon PowerShot A300 i HP Photosmart 735. Ale najlepiej sam sobie popatrz po roznych stronach z aparatami czy tez testami porownawczymi i sam ocen co ci bedzie najbardziej przydatne.
A-D-e-X Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Napisano 25 Sierpień 2004 dziękuje za rady i odpowiedź. czekam na następne
kolopek Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 Ja polecam Canona A75 , robi całkiem niezłe zdjęcia! Recenzje www.recenzje.net.pl Cena: Pixmania.com
MareG Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 Minolta Z1 ma 10x zoom optyczny, rewelacyjna ergonomię, szybką i prostą obsluge, szybki AF, plynny podglad w wizjerze ALE --> Canon A75 zaoferuje Ci lepsza jakosc zdjec kolorowych - bo chyba o takie glownie Ci chodzi! Jesli zadowolisz sie zoomem x3 - bierz Canona! Olympysy w tych cenach odradzam (modele 720/730) bo stwarzaja straszne problemy z ostroscia, natomiast Nikon oferuje jedynie tryby "zielone" bez bardziej zaawansowanych pół manuali! Oczywiscie w/w (NOWE) modele w niskich cenach do 1300zł kupisz na Allegro, nie w zadnym RTV. Pentagram? Dlaczego? Bo maja przekonujaca reklame w gazecie? Daj spokoj - nie, nie, nie, to firma od kiepskich tabletow:) Pozdr
A-D-e-X Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Napisano 25 Sierpień 2004 bardzo dziękuje za rozbudowaną wypowiedź wszystkim, mam na myśli teraz Minolta Dimage Z1 albo Z2 i też tego canona :)
MareG Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 ...do Z2 to juz musisz troche dolozyc, ale nie duzo.
A-D-e-X Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 znacie jakiś dobry sklep internetowy? (oprócz pixmania.com)
MareG Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Moj znajomy kupowal jakis czas temu tutaj: http://www.foto-net.pl/sklep/index.php? Bardzo chwalil - szybko i bez problemow, w dobrych cenach:) Ja osobiscie pewnie kupilbym od kogos zaufanego z allegro...
Arnet Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 ja rowniez polecam ten sklep o ktorym wspomniał MareG.. sam tam kupowalem i jestem bardzo zadolwony z zakupu.. a i ceny maja jedne z nizszych.
pm_ceglowski Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 http://www.dpreview.com IMO Nikon coolpix 990 to najlepsze rozwiazanie, jest niedoceniany, ale sam go uzwalem przez okolo 2 lata. swietne kolory, lepsze niz w duzej ilosci nowych matryc. Na allegro kupsz go za okolo 900zl... z drugiej strony do nieprofesjonalnego zastosowania za dobry aparat uwaza sie jeden z tych nowych Sony.. niestety nie pamietam juz nazwy.
Rekomendowane odpowiedzi