Napisano 25 Sierpień 200420 l tak jak w temacie, ważne żeby był dobry (mało awaryjny), miał troche megapixeli (przynajmniej z 3), zoom optyczny i cyfrowy, dobrej jakości zdjęcia (małe szumy) i mieścił się w cenie do 1300zł. jaki polecacie model, producenta? głównym celem aparatu bedą reklamówki różnych produktów i wykorzystanie w stronach internetowych. z góry dziękuje za pomoc. pozdr A-D-e-X
Napisano 25 Sierpień 200420 l Autor mam w planie kupić pentagrama photon 484 jak go oceniacie (pozytywnie/negatywnie)?? pozdr A-D-e-X
Napisano 25 Sierpień 200420 l Trudno coś powiedzieć o 484, jeszcze nie widzialem zadnych testow ale 434 w przediale do 1000 zł jest jednym z lepszych aparatow. W tym przediale cenowym bardzo dobry poziom prezentuja tez Canon PowerShot A300 i HP Photosmart 735. Ale najlepiej sam sobie popatrz po roznych stronach z aparatami czy tez testami porownawczymi i sam ocen co ci bedzie najbardziej przydatne.
Napisano 25 Sierpień 200420 l Ja polecam Canona A75 , robi całkiem niezłe zdjęcia! Recenzje www.recenzje.net.pl Cena: Pixmania.com
Napisano 25 Sierpień 200420 l Minolta Z1 ma 10x zoom optyczny, rewelacyjna ergonomię, szybką i prostą obsluge, szybki AF, plynny podglad w wizjerze ALE --> Canon A75 zaoferuje Ci lepsza jakosc zdjec kolorowych - bo chyba o takie glownie Ci chodzi! Jesli zadowolisz sie zoomem x3 - bierz Canona! Olympysy w tych cenach odradzam (modele 720/730) bo stwarzaja straszne problemy z ostroscia, natomiast Nikon oferuje jedynie tryby "zielone" bez bardziej zaawansowanych pół manuali! Oczywiscie w/w (NOWE) modele w niskich cenach do 1300zł kupisz na Allegro, nie w zadnym RTV. Pentagram? Dlaczego? Bo maja przekonujaca reklame w gazecie? Daj spokoj - nie, nie, nie, to firma od kiepskich tabletow:) Pozdr
Napisano 25 Sierpień 200420 l Autor bardzo dziękuje za rozbudowaną wypowiedź wszystkim, mam na myśli teraz Minolta Dimage Z1 albo Z2 i też tego canona :)
Napisano 26 Sierpień 200420 l Moj znajomy kupowal jakis czas temu tutaj: http://www.foto-net.pl/sklep/index.php? Bardzo chwalil - szybko i bez problemow, w dobrych cenach:) Ja osobiscie pewnie kupilbym od kogos zaufanego z allegro...
Napisano 28 Sierpień 200420 l ja rowniez polecam ten sklep o ktorym wspomniał MareG.. sam tam kupowalem i jestem bardzo zadolwony z zakupu.. a i ceny maja jedne z nizszych.
Napisano 13 Wrzesień 200420 l http://www.dpreview.com IMO Nikon coolpix 990 to najlepsze rozwiazanie, jest niedoceniany, ale sam go uzwalem przez okolo 2 lata. swietne kolory, lepsze niz w duzej ilosci nowych matryc. Na allegro kupsz go za okolo 900zl... z drugiej strony do nieprofesjonalnego zastosowania za dobry aparat uwaza sie jeden z tych nowych Sony.. niestety nie pamietam juz nazwy.