Skocz do zawartości

The Longest Journey

Gość Ignite

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ignite

Witam serdecznie wszystkich! Jestem początkującym grafikiem, który chciałby się czegoś nauczyć i wkroczył w nową fazę. Po znalezieniu tego forum powróciła większość starych inspiracji i determinacji w dązeniu do stania się lepszym rysownikiem. Liczę na was, moi drodzy - do mnie należy ciężka praca, Was proszę o krytykę i ukierunkowanie. Na początek - odsyłam do mojej galerii na DeviantArt, to są prace sprzed trafienia tutaj http://joannagajecka.deviantart.com/ . Jestem samoukiem-kartkopsujem od liceum, miłosc do rysowania i roznych form grafiki komputerowej zrodziła się z miłosci do gier, to one są moją największą inspiracją. Z góry dziękuję, zarówno za wszelkie słowa motywacji jak i wskazówki.

Pozdrawiam ciepło, długą podróż uważam za rozpoczętą ;)

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość Ignite

Na początek .

[ATTACH=CONFIG]90575[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]90576[/ATTACH]

Moja zmora od wieków - stopy. Rysowane na zachętę z natury, trochę za krótkie i jakby dziecięce; w najbliższym czasie przewiduję jakieś studium.

Gość Ignite

Oj, da się :) W przerwach od pracy wykonałam około 30 szkiców samych stop, pod roznymi kątami i w róznych pozycjach - jedne zupełnie do niczego, inne w miare poprawne - życie, widze ze jest dużo lepiej, bardzo mnie to zachęciło. Ot, druga strona ćwiczen, min. z kosćcem: img_2226__1__by_joannagajecka-d66behf.jpg

Zwykle robiłam mnostwo zbednych linii, żeby wydobyc bryłe i przypadkowo ją odkryc i mocniej zaznaczyc, wiec na koncowym obrazku działo się duzo chaosu. Staram sie od tego odchodzić. Ten szkicyk jest #33. Przyjęłam wyzwanie 500 stóp!

[ATTACH=CONFIG]90580[/ATTACH]