kingwins Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 (edytowane) Hello, To mój pierwszy skulpt, wcześniej (5 lat temu) próbowałem ZBrusha ale bardzo mnie zniechęciło. Chyba teraz się przekonam. Tyle mi wyszło na razie w przerwach w pracy, w sumie jakieś 15-20 minut roboty. Aryjczyk możnaby powiedzieć, jednak na drugim obrazku widać że pochodzi od małpy (początki). [ATTACH=CONFIG]90616[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]90618[/ATTACH] PS używam darmowego Sculptrisa, czy to narzędzie jest dobre? Czy Sculptris dużo traci do ZBrusha? Edytowane 28 Maj 2013 przez kingwins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 szrama na czole zdradza fakt, że jest z invitro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 raczej zdradza, że wyszedł z formy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 28 Maj 2013 Autor Share Napisano 28 Maj 2013 szrama na czole zdradza fakt, że jest z invitro. :D "Bruzda dotykowa", rzeczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi