Posted June 3, 201311 yr Hej, Jestem nowy jesli chodzi o edycje plikow audio wiec prosze o wyrozumialosc :D Pracuje aktualnie w Adobe Premiere nad krotkim filmikiem/wywiadem. Link do pliku zamieszczam ponizej. Gdzies kolo 3:23 na nagraniu slychac nadlatujacy samolot ktory znaczaco zaglusza osobe udzielajaca wywiadu. Jest jakis sposob na usuniecie tego lub chociz zredukowanie? W paru miejscach slychac tez trzask drzwi... jak to usunac? Jakies pomysly? Wszelka pomoc naprawde mile widziana :D https://docs.google.com/file/d/0B9slPZFEAlzlc1JUbzNKMUVJM1k/edit?usp=sharing
June 3, 201311 yr W premierze raczej będzie to bardzo ciężkie do zrobienia. Można tylko wyciąć jakiś fragment spektrum equalizerem albo odszumiarkę dać. Myślę, że w tym wypadku to nie zda egzaminu. Ale Soundbooth ma odpowiednie narzędzia. Tutaj jest dokładnie pokazane co zrobić: PS "Usuwać" ma dwa otwarte "u".
June 3, 201311 yr Author Dzieki wielkie za szybka odpowiedz! Tak podejrzewalem ze Premiere moze nie miec odpowiednich narzedzi do usuwania(!) tego typu rzeczy. Jutro powalcze i zobacze co mi z tego wyjdzie ;D