Pierzak Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Hej. Ostatnio wzialem udzial w konkursie na teledysk zespolu Green Day. W zasadzie nie ma tam zbyt wiele animacji (troche motion graphics) ale wydaje mi sie ze to jest najlepsze miejsce zeby sie nim podzielic. Teledys jest wizja tego co widzimy bedac na narkotyku o nazwie Lady Cobra. Mam nadzieje ze wam sie spodoba oraz bede wdzieczyn jesli oddacie na niego swoj glos. Moze uda sie wygrac nowy album z autografami Tutaj jest link http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/ad771ebd237d108a1415f02b2b585b9b/1000 Jestem ciekaw co o nim sadzicie. [ATTACH=CONFIG]90739[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]90739[/ATTACH]
dziadek3D Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 ...zachęcasz mnie na głosowanie na reklamę narkotyku....???...:)))
Pierzak Napisano 7 Czerwiec 2013 Autor Napisano 7 Czerwiec 2013 ...zachęcasz mnie na głosowanie na reklamę narkotyku....???...:))) Ale wiesz ze takia substancja nie istnieje? wiec zachecam do glosowania na reklame czegos co nie istnieje.
Rekomendowane odpowiedzi