Napisano 13 Czerwiec 201311 l Mam problem z pluginem "Fumefx30 for 3ds max 2011-2012-2013". Mysle że to dobry dział że napisać o ty napisać i uzyskać pomoc. Otóż po instalacji kiedy właczam 3ds Max'a (2012) ,wersja 32 bitowa, wyskakuja mi następujące komunikaty . Po właczeniu się 3ds maxa nie widnieje żadna oznaka istnienia fumefx'a w moim 3ds max'sie Próbowałem już szukać na wielu forach, ang czy to pl, nie znalazłem odpowiedzi, aż tu sobie przypomniałem o tym miłym forum które w wielu sprawach mi pomogło :). Licze na krótie i sensowne odpowiedzi. Najlepiej jeśli ktoś zna ten problem i napisze krok po kroku co zorbić (jak dla analfabety). Z góry dzięki Acha i jeszcze coś. Jeśli ktoś by mógł podać nazwe funkcji lu sposó jakiś na przyleganie ognia z fumefx do ciała I SKIEROWANIE KIRUNKU W DÓŁ (jak dym). Obsługi sam sie nauczę ale proszę o tą nazwę aby zacząć od dobrego kierunku. + głupie chyba pytanie, ale czy v ray jest płatny czy istnieje darmowa wersja albo coś. Nie wiem z czym jest związany error ale wciaż szukam po forach i instaluje wszystkie skladniki dll jakie popadnie. Moze znajde roziwazanie ale watpie bo koncza sie wyniki an google :(. Edytowane 14 Czerwiec 201311 l przez DragonLightning
Napisano 14 Czerwiec 201311 l Autor LINK 0.0 error 191007: cannot load ./FumeFXmr.dll, unknown error code 193, check Win32 manual LINK 0.0 error 191012: Unable to load file: FumeFXmr.dll LINK 0.0 error 191007: cannot load ./VoxelFlow.dll, unknown error code 193, check Win32 manual LINK 0.0 error 191012: Unable to load file: VoxelFlow.dll Ostatnio wyskoczyła mi taka wiadomość. Po właczeniu maxa Prosze o szybką odpowiedz bo próbowałem wsyzstkiego a mam naprawde świetny pomysł TYLKO POTRZEBUJ GENERATORA OGNIA I DYMU !!! JESLI znacie inny to podajcie zanim strace zapał do pracy :(. Edytowane 14 Czerwiec 201311 l przez DragonLightning