Napisano 21 Czerwiec 201311 l Witam:) Zrealizowałem własnie krótki filmik promujący Legalną Kulturę - na konkurs oczywiście Proszę was drodzy towarzysze o pomoc w zdobyciu nagrody publiczności. Obejrzycie - zdecydujecie. Wrzuciłem do "animacji" bo sterowiec w końcu zaanimowany ;) Jeśli się Wam będzie podobało to można kliknąć taki przycisk pod filmem "glosuję na ten film". http://millionyou.com/konkursy/Legalna+Kultura+Twoja+prawdziwa+natura,filmy,66,0,kronika,1.html Realizacja - dwa wieczory (łącznie ze zdjęciami). Oczywiście zabrakło czasu i na minutę przed terminem musiałem zrezygnować z jednego ujęcia efektowego. Szkoda ale takie jest życie. Dzwięk - Maria Głos - Paweł reszta - moja skromna osoba [ATTACH=CONFIG]90857[/ATTACH] Tu wersja reżyserska w HD z dorobionym ujęciem. Zabrakło dosłownie minut Pozdrawiam i dziękuję Ciekawi mnie wasze zdanie Pikok Edytowane 24 Czerwiec 201311 l przez pikok
Napisano 24 Czerwiec 201311 l Autor Dzięki Plasti:) Łzy szczęścia Małgośki to jest to czego potrzebowałem:)