Napisano 26 Czerwiec 201311 l Cześć . Zabrałem się za kolejny projekt dla siebie i teraz mam taki problem . Ziarno to jedna sprawa bo się zrobiło , ale to nie jeszcze taki problem . Natomiast najgorzej to co jeszcze mogę zmienić aby wyglądało to jeszcze lepiej . Pewnie muszę popracować nad teksturami , ale może coś jeszcze ? Co zmienić co dodać . Ogólnie : -na ścianie cegła , sufit miał być ciemny , stoiliki okrągłe - blat miał się świecić równomiernie . Grafiki na ścianie miały świecić też . Jest to mój pierwszy post w tym dziale , także liczę , że nie zjedziecie mnie tak bardzo :)
Napisano 26 Czerwiec 201311 l Jak dla mnie całkiem spoko. Zieleń tylko oświetlenia stolików, boki mnie mogą tak świecić bo wyglądają jak bursztyn z. Zarowka wewnątrz. Wg mnie lalki u góry zbyt mocne. Materiał ma kampaniach obok baru wygląda trochę jak koc, myślę, że zamysł to skóra lub sky, więc zamiast tektury dałbym materiał i pocisnal go noisami na difuse orazbump mapę jakas delikatna wstawił. Mała tektura fakt efekt kafelków i na końcu koca. Zdjęcia na scianie
Napisano 26 Czerwiec 201311 l Jak maja się świecić, to może fajnie byłoby ta delikatna ramkę (która wystaje z cegiełek) też lekko podswietlić, ze niby z tego samego materiały CO reszta zdjęcia, tylko nie za mocno, żeby całej uwagi na sobie nie skupiła