Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć .

Zabrałem się za kolejny projekt dla siebie i teraz mam taki problem . Ziarno to jedna sprawa bo się zrobiło , ale to nie jeszcze taki problem .

Natomiast najgorzej to co jeszcze mogę zmienić aby wyglądało to jeszcze lepiej . Pewnie muszę popracować nad teksturami , ale może coś jeszcze ? Co zmienić co dodać .

Ogólnie :

-na ścianie cegła , sufit miał być ciemny , stoiliki okrągłe - blat miał się świecić równomiernie . Grafiki na ścianie miały świecić też .

Jest to mój pierwszy post w tym dziale , także liczę , że nie zjedziecie mnie tak bardzo :)

34o59n4.jpg

5

• Odpowiedzi 2
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie całkiem spoko. Zieleń tylko oświetlenia stolików, boki mnie mogą tak świecić bo wyglądają jak bursztyn z. Zarowka wewnątrz. Wg mnie lalki u góry zbyt mocne.

Materiał ma kampaniach obok baru wygląda trochę jak koc, myślę, że zamysł to skóra lub sky, więc zamiast tektury dałbym materiał i pocisnal go noisami na difuse orazbump mapę jakas delikatna wstawił. Mała tektura fakt efekt kafelków i na końcu koca.

Zdjęcia na scianie

Napisano

Jak maja się świecić, to może fajnie byłoby ta delikatna ramkę (która wystaje z cegiełek) też lekko podswietlić, ze niby z tego samego materiały CO reszta zdjęcia, tylko nie za mocno, żeby całej uwagi na sobie nie skupiła