Juzwa Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Witam, --Unknown system exception To dosyc czesty error jaki u mnie pojawia sie w scenie. Podzielilem sobie glowna scene na 20 mniejszych symulacji i potem cas***e je za pomoca RayFire Cache. O co chodzi: Obiekty z czarna siatka to obiekty statyczne. Czerowne to obiekty ruchone, ktore powoduja te destrukcje w scenie. Na zielono fragmenty podzielonych wczesniej fragmentow za pomoca modyfikatora (fragmenty trzymama w asleep list). Bardzo prosta symulacja. MaxScript Listener cos takeigo mi wypluwa w momencie errora: PhysX Warning: fail to create Rigidbody from node 'FRAG660'! PhysX Warning: fail to create Rigidbody from node 'FRAG448'! -- Error occurred in s loop; filename: C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2014\PlugIns\RayFireTool\RayFireTool.mse; position: 268830; line: 7220 -- Defined in encrypted script -- called in Sim(); filename: C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2014\PlugIns\RayFireTool\RayFireTool.mse; position: 270118; line: 7264 -- Defined in encrypted script -- called in timerRf.tick(); filename: C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2014\PlugIns\RayFireTool\RayFireTool.mse; position: 355833; line: 9015 -- Defined in encrypted script >> MAXScript Rollout Handler Exception: -- Unknown system exception Juz ktorys dzien nad tym siedze. Czesc symulacji udalo mi sie naprawic, czesc natomiast ktore wczesniej dzialaly obecnie odmawiaja posluszenstwa. Pracuje na maxie 2014 sp1 i najnowszym RayFire 1.62. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts