Gość woltas Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 Witam wszystkich! W załączniku przedstawiam drugi gameart z gry Kentucky Robo Chicken. Dostępna na systemy Android. Wraz z dwójką znajomych ostro pracowaliśmy w wolnych chwilach nad ową grą. W końcu doczekaliśmy się tego niesamowitego momentu, kiedy w końcu wrzuciliśmy ją na Google Store. Niezła ekscytacja :D Jest to nasza pierwsza gra i myślimy już nad kolejnym tytułem. Gra wyszła na sklep niecałe dwa tygodnie temu. Jest darmowa :) Jeżeli jest ktoś zainteresowany zapraszam na Sklep: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.gameish.krc Dla chętnych do gry - miłej zabawy! :) Moją działką była grafika w grze. Więc jeżeli znajdzie się osoba, która w grę zagra miło by mi było o słowa krytyki :) Póki co prace trwają nad kolejnymi gameartami z mojej strony :) Będę je wrzucał tutaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 23 Sierpień 2013 Share Napisano 23 Sierpień 2013 Nawet przyjemnie wyglada gameplay z filmiku. Odlschoolowa muzyka daje rade! Mozecie napisac jakich technologii uzywaliscie ? Java ? Unity ? Szkoda ze nie moge pograc, gdyz iOS owiec ze mnie i nie mam juz androidow ;/ Cheers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi