Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Poszukuję partnera do stworzenia gry, który zająłby się graficzną stroną projektu Fac(s)tory.

Bardzo mile widziana osoba która, zaangażowała by się w tworzenie, rozwijanie oraz ulepszanie projektu.

Fac(s)tory to gra w której wcielamy się w projektanta lini produkcyjnej, do dyspozycji mamy przeróżne maszyny i urządzenia. Głównym celem jest przetworzenie subproduktów w gotowy produkt. W celu tym należy odpowiednio ustawić i zaprogramować czasowo maszyny tak aby gotowy produkt spełniał wymagania nałożone przez zleceniodawcę.

Stworzyłem już podstawę gry, niżej przedstawiam zdjęcia z aktualnej wersji(Zlepek grafik które znalazłem lub stworzyłem dlatego proszę o nie zwracanie zbytniej uwagi na aktualna grafikę :)), jeszcze dziś postaram dostarczyć film z rozgrywki.

Co do wynagrodzenia to niestety nie mogę nic zagwarantować, jeżeli projekt osiągnie sukces to wszystkie zyski zostaną podzielone na osoby tworzące projekt(aktualnie tylko ja :D).

Jakiekolwiek pytania oraz propozycje proszę kierować na adres [email protected].

[video=youtube_share;OatjHr8c9ig]

[video=youtube_share;G5gj9kdZ9Os]

facstory.png

Edytowane przez robi91

• Wyświetleń 965
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi