robi91 Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 (edytowane) Witam Poszukuję partnera do stworzenia gry, który zająłby się graficzną stroną projektu Fac(s)tory. Bardzo mile widziana osoba która, zaangażowała by się w tworzenie, rozwijanie oraz ulepszanie projektu. Fac(s)tory to gra w której wcielamy się w projektanta lini produkcyjnej, do dyspozycji mamy przeróżne maszyny i urządzenia. Głównym celem jest przetworzenie subproduktów w gotowy produkt. W celu tym należy odpowiednio ustawić i zaprogramować czasowo maszyny tak aby gotowy produkt spełniał wymagania nałożone przez zleceniodawcę. Stworzyłem już podstawę gry, niżej przedstawiam zdjęcia z aktualnej wersji(Zlepek grafik które znalazłem lub stworzyłem dlatego proszę o nie zwracanie zbytniej uwagi na aktualna grafikę :)), jeszcze dziś postaram dostarczyć film z rozgrywki. Co do wynagrodzenia to niestety nie mogę nic zagwarantować, jeżeli projekt osiągnie sukces to wszystkie zyski zostaną podzielone na osoby tworzące projekt(aktualnie tylko ja :D). Jakiekolwiek pytania oraz propozycje proszę kierować na adres [email protected]. [video=youtube_share;OatjHr8c9ig] [video=youtube_share;G5gj9kdZ9Os] Edytowane 14 Lipiec 2013 przez robi91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi