rowr Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Mam malutki ale denerwujacy problem ,jak skanuje cos powyzej 300 dpi to robi sie cos takiego: czym to jest spowodowane cos mu sie przejaralo czy co? Za pomoc dzieki.
MareG Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Ze dwa / trzy razy w zyciu zdarzylo mi sie cos takiego na starym Microteku SCSI, niestety byly to wypadki pojedyncze i nie udalo mi sie dociec why? Czy to powstaje zawsze w tym miejscu? Czy gdziekolwiek? Probowales wymienic sterowniki na nowsze? Nie bardzo bym posadzal mechanike - bo lampa z czujnikami przesuwa sie po calym formacie skanowania, to musi byc cos w dalszym procesie... Na razie nie mam wiecej koncepcji (???) Licze ze ktos cos dopowie:) Pozdro
rowr Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Napisano 28 Sierpień 2004 Linia ta zawsze sie twozy w tym samym miejscu wyglada tak jak by cos na lampie bylo (ale nie wiem dlaczego na mniej niz 300 dpi sie ten problem nie pojawia ) leci od gory w dol skanu co do sterownikow to mam najnowsze edit dodam ze paseczek zmienia kolor przy drugim skanie tego obrazka zrobil sie niebieski
Rekomendowane odpowiedzi