Gość XSI Napisano 8 Sierpień 2013 Napisano 8 Sierpień 2013 (edytowane) Hej! Nazywam się Łukasz, jestem studentem grafiki. Do tej pory zajmowałem się głównie tradycyjnymi technikami, grafiką warsztatową, malarstwem, sporadycznie rzeźbą. Dość niedawno przesiadłem się na digital painting. Interesuję się głównie fantastyką i pokrewnymi jej tematami, ale nie będę się rozpisywał, bo jaki jest koń każdy widzi. Poniżej kilka moich prac na dobry początek. Pozdrawiam. Edytowane 19 Sierpień 2013 przez XSI
jankazmierczuk Napisano 19 Sierpień 2013 Napisano 19 Sierpień 2013 Tematycznie to tylko pejzaże mi odpowiadają (nie lubię goblinów, orków, hobgoblinów, troli, hobtroli... itd). Ale z pewnością potencjał masz spory. Nawet bym stwierdził że pejzaże są super;)
Dobry Pasterz Napisano 19 Sierpień 2013 Napisano 19 Sierpień 2013 Spoko, jest potencjał. Część widziałem już na digarcie. Kolorki tylko trochę mdłe jak dla mnie i przydałoby się jakoś bardziej główny punkt w obrazkach zdefiniować, bo tak troszkę oko bez celu lata.
Rekomendowane odpowiedzi