Napisano 16 Sierpień 201311 l TYP: Ilustracja TEMAT: Czerwony kapturek 2113 terminarz: 31 sierpień 2013 Edytowane 16 Sierpień 201311 l przez rosikowski
Napisano 18 Sierpień 201311 l Ok, więc zacznę :). Jak na razie z mojej strony coś takiego, ale pewnie zrobię coś innego, bo chyba nie mieszczę się w kryteriach jakie ustaliliśmy.
Napisano 19 Sierpień 201311 l Autor dobrze jest, ja nie miałem żadnego dobrego pomysłu przez weekend teraz mam :) pamiętaj o drugim etapie naszych kryteriów :)
Napisano 19 Sierpień 201311 l Pamiętam, pamiętam dlatego poczyniłem inny szkic, który bardziej pasuje do drugiego etapu, Choć draperii nie udało mi się wcisnąć. Dalej będę się już z tym bawił, ale ten pierwszy i tak sobie kiedyś dokończę :).
Napisano 22 Sierpień 201311 l Autor To drugie lepsze szykuje się kozacki design wilka ja coś takiego zrobiłem przedwczoraj ale moje "conceptualne" nawyki wzięły górę i zacząłem rzeźbić zbroje zamiast skupiać się na kompozycji, oświetleniu, itd sceny więc bardziej ilustracyjnie: widać o co chodzi więc nic nie piszę... :) znajdę jakieś "wasteland" refki z robie studium :) btw i jeszcze myślałem przez chwilkę o spacerze
Napisano 23 Sierpień 201311 l Przepraszam, ale nie wiem o co chodzi w tej ilustracji :D Jedynie technicznie postaram się coś podpowiedzieć. Wiem, że to dopiero szkic, ale strasznie niebo pobrudziłeś, a co do pierwszego konceptu to wilk jak dla mnie jest zbyt zwyczajny no i większy by się przydał :D A co do mnie to zrobię tak jak Szosz doradził :) Dokończę mój pierwszy pomysł, bo podoba mi się bardziej to po pierwsze, a po drugie będzie trochę szybciej, a chcę jeszcze coś zrobić na ten fanart do TLOU, w końcu komentarze od cg kozaków nie trafiają się codziennie :D Ale studia zrobię :). Jak coś to ostatnie co zapodałeś się nie wyświetla :)
Napisano 25 Sierpień 201311 l Ode mnie to już chyba będzie finał bo wydaje mi się, że jest wszystko w miarę na miejscu. Sorrki, ale odpicowałem trochę bardziej niż miałem początkowo w planie, ale temat mi się tak spodobał, że chciałem aby była ta praca bardziej wykończona. Zamieszczę studia trochę przed końcem terminu.
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Autor Już prawie już prawie koniec, jeszcze drugie źródło światła z nieba na zbroi (ambient light nie ? czy specular... nie pamiętam;p) zdefiniować nieco buta, pistolet, biodra... poza mi się trochę nie podoba zwłaszcza noga która przyciska wilka, no i łapa wilka kiepsko... a na deser miasto w tyle i będzie dobrze, postaram się dzisiaj w nocy skończyć
Napisano 6 Wrzesień 201311 l To ja też już koniec. Wrzucam poprawione, które już wisiało u mnie na stronce, ale tutaj jeszcze się nie znalazło.