Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

TYP: Ilustracja

TEMAT: Czerwony kapturek 2113

terminarz: 31 sierpień 2013

Edytowane przez rosikowski

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ok, więc zacznę :). Jak na razie z mojej strony coś takiego, ale pewnie zrobię coś innego, bo chyba nie mieszczę się w kryteriach jakie ustaliliśmy.

ohpk.jpg

Napisano
  • Autor

dobrze jest, ja nie miałem żadnego dobrego pomysłu przez weekend teraz mam :) pamiętaj o drugim etapie naszych kryteriów :)

Napisano

Pamiętam, pamiętam dlatego poczyniłem inny szkic, który bardziej pasuje do drugiego etapu, Choć draperii nie udało mi się wcisnąć.

x3uw.jpg

Dalej będę się już z tym bawił, ale ten pierwszy i tak sobie kiedyś dokończę :).

Napisano
  • Autor

To drugie lepsze szykuje się kozacki design wilka

ja coś takiego zrobiłem przedwczoraj ale moje "conceptualne" nawyki wzięły górę i zacząłem rzeźbić zbroje zamiast skupiać się na kompozycji, oświetleniu, itd sceny

6kn0.jpg

więc bardziej ilustracyjnie: widać o co chodzi więc nic nie piszę... :)

v5ca.jpg

znajdę jakieś "wasteland" refki z robie studium :)

btw i jeszcze myślałem przez chwilkę o spacerze

nuec.jpg

Napisano

Przepraszam, ale nie wiem o co chodzi w tej ilustracji :D Jedynie technicznie postaram się coś podpowiedzieć. Wiem, że to dopiero szkic, ale strasznie niebo pobrudziłeś, a co do pierwszego konceptu to wilk jak dla mnie jest zbyt zwyczajny no i większy by się przydał :D

A co do mnie to zrobię tak jak Szosz doradził :) Dokończę mój pierwszy pomysł, bo podoba mi się bardziej to po pierwsze, a po drugie będzie trochę szybciej, a chcę jeszcze coś zrobić na ten fanart do TLOU, w końcu komentarze od cg kozaków nie trafiają się codziennie :D Ale studia zrobię :).

Jak coś to ostatnie co zapodałeś się nie wyświetla :)

Napisano

Ode mnie to już chyba będzie finał bo wydaje mi się, że jest wszystko w miarę na miejscu. Sorrki, ale odpicowałem trochę bardziej niż miałem początkowo w planie, ale temat mi się tak spodobał, że chciałem aby była ta praca bardziej wykończona. Zamieszczę studia trochę przed końcem terminu.

gnp4.jpg

Napisano
  • Autor

Już prawie już prawie koniec, jeszcze drugie źródło światła z nieba na zbroi (ambient light nie ? czy specular... nie pamiętam;p) zdefiniować nieco buta, pistolet, biodra... poza mi się trochę nie podoba zwłaszcza noga która przyciska wilka, no i łapa wilka kiepsko... a na deser miasto w tyle i będzie dobrze, postaram się dzisiaj w nocy skończyć

fso3.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności