Thuridr Napisano 17 Sierpień 2013 Napisano 17 Sierpień 2013 (edytowane) Hej, postanowiłem śledzić swoje postępy w nauce ZBrush'a oraz trochę się zmotywować do tworzenia sculptów na bieżąco (przynajmniej kilka dziennie) oraz co lepsze tutaj wrzucać. Ogólnie trochę wszystkiego, anatomii, hard surface, character design. Jestem kompletnym newbie jeżeli chodzi o Zbrush'a także technicznie kuleję i chętnie przyjmę jakieś tips&tricks ^^ W międzyczasie, wrzucam dzisiejszy sculpt czaszki, wszelka krytyka odnośnie tej i dalszych prac mile widziana.[ATTACH=CONFIG]91394[/ATTACH] Edytowane 17 Sierpień 2013 przez Thuridr
Thuridr Napisano 18 Sierpień 2013 Autor Napisano 18 Sierpień 2013 (edytowane) Dzisiaj poodkrywałem trochę ciekawych opcji w ZBrush'u, z eksperymentów powstał poniższy freestyle. Od razu mam pytanie, czy ktoś zna jakiś tutorial odnośnie tworzenia ubrania? Chciałem nałożyć płaszcz, stworzyć taki wysoki kołnierz ale nie miałem pojęcia jak się za to zabrać. Edytowane 18 Sierpień 2013 przez Thuridr
Rekomendowane odpowiedzi