Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 5,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

witam ponownie:) dzisiaj baiwlem sie hdri w brazilu. w pierwsyzm renderze uzylem skylighta z enviromentem i jakies kwadraciki wyszly:/ (jak to zrobic??) a w drugim to samo tylko ze skylightem na 1.0 bez enviromenta

maluch16a.jpg

Napisano
  • Autor

kombinowalem troche i teraz jest lepiej i przemalowalem go:) tamten lakier odpadl:P Piszcie jak wam sie podoba:]

maluch17.jpg

Napisano
  • Autor

jaki kto woli, mi przypadl do gustu ten drugi:) i tak chyba pozostanie juz nic nie grzebie tylko zminejsze te odbicia bo za duzo niebieskiego cienia na ziemi sie robi:/ dodam szczegolki otoczenie i pedzie przyjemnie:D ale niestety nie mam za bardzo czasu (liceum) :( moze w weekendy? pozdro

Napisano
  • Autor

sorki ze ostatnio nic nie updatuje ale robie wnetrze teraz i nie ma za bardzo co ogladac jeszcze:) poza tym mam malo czasu ostatnio na to przzez szkole:( Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

witam! dlugo mnei nei bylo przez ten czas . przysiadlem dzisiaj zeby jakos to skonczyc bo chyba dalej nie dam rady przez szkole i inne zeczy. Piszcie co sadzicie

2skonczony.jpg

Napisano

zderzak jakis niski sie wydaje, ale moze to wina perspektywy, z reguly tam jeszcze w dol jest kawal plastyku i chyba lusterka zle zamontowane

Napisano

Silko ten model odbiega od orginału wiec nie ma co wydziwiac ja bym to nazwał New Concept Fiat 126 i juz tak zostawił fiacik jest piekny jakosc renderków jest nie naj lepsza poza tym jest ciekawy model

Napisano
  • Autor

wejdzcie sobie na 6 stronke bo dawalem dwa rendery a na tej stronce jest ten gorszy ale z wnetrzem.