sCeleTon Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 witam ponownie:) dzisiaj baiwlem sie hdri w brazilu. w pierwsyzm renderze uzylem skylighta z enviromentem i jakies kwadraciki wyszly:/ (jak to zrobic??) a w drugim to samo tylko ze skylightem na 1.0 bez enviromenta
sCeleTon Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 kombinowalem troche i teraz jest lepiej i przemalowalem go:) tamten lakier odpadl:P Piszcie jak wam sie podoba:]
THE MANYSH TRAFO Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 hmm jeszcze jedno w szybie w dzwiach w maluchach jest aluminowa uszczelka z gumką a w bocznych jest szersza guma ale podoba misie to auto jak cholera
sCeleTon Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 jaki kto woli, mi przypadl do gustu ten drugi:) i tak chyba pozostanie juz nic nie grzebie tylko zminejsze te odbicia bo za duzo niebieskiego cienia na ziemi sie robi:/ dodam szczegolki otoczenie i pedzie przyjemnie:D ale niestety nie mam za bardzo czasu (liceum) :( moze w weekendy? pozdro
sCeleTon Napisano 7 Wrzesień 2004 Autor Napisano 7 Wrzesień 2004 sorki ze ostatnio nic nie updatuje ale robie wnetrze teraz i nie ma za bardzo co ogladac jeszcze:) poza tym mam malo czasu ostatnio na to przzez szkole:( Pozdrawiam
sCeleTon Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Napisano 20 Wrzesień 2004 witam! dlugo mnei nei bylo przez ten czas . przysiadlem dzisiaj zeby jakos to skonczyc bo chyba dalej nie dam rady przez szkole i inne zeczy. Piszcie co sadzicie
illy Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 zderzak jakis niski sie wydaje, ale moze to wina perspektywy, z reguly tam jeszcze w dol jest kawal plastyku i chyba lusterka zle zamontowane
THE MANYSH TRAFO Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Silko ten model odbiega od orginału wiec nie ma co wydziwiac ja bym to nazwał New Concept Fiat 126 i juz tak zostawił fiacik jest piekny jakosc renderków jest nie naj lepsza poza tym jest ciekawy model
sCeleTon Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Napisano 21 Wrzesień 2004 wejdzcie sobie na 6 stronke bo dawalem dwa rendery a na tej stronce jest ten gorszy ale z wnetrzem.
Rekomendowane odpowiedzi