Napisano 13 Wrzesień 201311 l Po bardzo długim czasie od startu prac nad ta gra do jej wydania (chyba z 1.5 roku ), Wstawiam postacie i ekwipuneczek. oczywiscie to sa "gołe" obrazki, Tomek Maroński swietnie je wpasował w karty w grze :-) A pelen opis gry znajdziecie tu: http://gamedec.cdp.pl/ Edytowane 13 Wrzesień 201311 l przez ortheza
Napisano 13 Wrzesień 201311 l Przyjemne ikonki. Najgorsze w nich chyba jest to że często nie widać pracy które się w nie włożyło. Człowiek się naciapie a w grze czy na www 4 pixele na krzyż=]
Napisano 13 Wrzesień 201311 l Autor pierwsza paczka psotaci, przenisolem bo rozciagneło jadna babe w miniaturze watku..
Napisano 13 Wrzesień 201311 l No chyba miałeś co robić. Niektóre wyglądają jak 3D, ale faktycznie też zwróciłem uwage na ekwipunek. Daj coś w powiększeniu. Ile tego wszystkiego było? Bo mam wrażenie, że duuużo. No i wstyd się przyznać, nie wiedziałem co to "gra neoplanszowa". W dalszym ciągu chyba do końca nie wiem, ale zapytam wujka Google :)
Napisano 15 Wrzesień 201311 l Autor szczerze mowiac ja tez do teraz nie wiem co to ta "neoplanszowa" oznacza :)