Biolo_idiota Napisano 15 Wrzesień 2013 Share Napisano 15 Wrzesień 2013 Witam To mój pierwszy post w tym dziale, dlatego proszę o wyrozumiałość. Chcąc rozbudować swoje portfolio, chcę dodać jeden element Animację podobną do tej, jednak zanim zacznę nad tym siedzieć w 3ds Max. Chciałem się was zapytać o kilka rzeczy, jaki jest waszym zdaniem najlepszy program do symulacji ognia? Czym wy byście zrobili, podobną do tej animację? Na tę chwilę zastanawiam się nad Fume Fx czy Phoenix FD, ale chciałem wcześniej zaczerpnąć kilku opinii. Co Wy na to? Moim celem jest stworzenie, jak najlepiej wyglądającego ognia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeKo Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 Nieoficjalnie, Phoenix jets nadal w beta stadii, a FumeFX od wielu lat uzywany przez mase produkcji. Plius pelny youtube bezplatnych tutoriali. Dla ognia, moze to sie przyda: http://www.deko.lt/lab/preset-fumefx-fire/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi