bartonfink Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Witam Rowniez postanowilem wziasc udzial w bitwie :) - przy czym zanznaczam iz bedzie to moj 1 kontakt z animacja postaci(w sumie z animacja wogule :) kilka faktow o moim projekciku: 1.Bedzie przesiaknieta klimatami Kill Billa - sporo kiczu duzo krwi, machanie mieczykami itp itd . 2.Wykorzystam CS-a - a to ze wzgledu na prostote i mozliwosci stworzenia animacji w naprawde krotkim czasie - przy w miare rozsadnym efekcie koncowym.Pozatym uwazam ze nie ma sensu narzekac na mozliwosci bipeda skoro uzywalo sie go dotychczas tylko i wylacznie do ustawiania postaci(jak to bylo w moim wypadku). Jesli poznam CS doglebnie - to wtedy przyjdzie dlamnie czas na IK :) 3.Akcja bedzie rozgrywac sie w dosyc sporym mieszkaniu, ktore bedzie tworzone z mysla o animacji - wykorzystanie patelni i tym podobnych przedmiotow podczas walki :) 4. Akcja nie bedzie plynna(25 s to zbyt malo na scene akcji :) beda to raczej fragmenty walki - ktore postaram sie w miare plynnie polaczyc tak by nie wyszla z tego niezrozumiala Qpa:) 5. Obecnie pracuje (w glowie ) nad rozplanowaniem czasu (egzamin na glowie na nic wiecej nie pozwala :) no i mecze sie jeszcze z polaczeniem ragdolla z bipedem jak tylko ukoncze mieszkanko to pokaze :) posdroofki Ps. jesli znacie jakies fajne tutki o duecie RagDoll i Biped to dajcie linka (dotychczas nie znalazlem nic ciekawego)
KLICEK Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 atttttttttyyyyyyyyyy :) bierzesz sie za bitwe :) zycze powodzenia mam nadzieje ze Ci dobrze wyjdzie ... trzymam kciuk0ry
Cug Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 lubie krew i zniszczenie :) jesli chodzi o tutki to ja na plycie z maxem mam manual do cs jakies 1000 stron w pdf
Rekomendowane odpowiedzi