Napisano 25 Wrzesień 201311 l Jak w tytule! Mam problem z uruchomieniem 3ds max 2009 Design ver. komercyjna. System Windows 7 64bit. Pojawia mi się komunikat o błędzie BEX64 Ktoś coś słyszał, ktoś coś wie jak to uratować?
Napisano 3 Październik 201311 l moim zdaniem format niepotrzebny, szkoda, ze wczesniej nie zareagowalem, mogles zrobic czysty rozruch: Start -> Run -> msconfig [ENTER] Jakbys nie wiedzial jak to sie robi to sobie spojrz: http://support.microsoft.com/kb/929135 bo ciezko to wytlumaczyc bez obrazkow a tam sa (rozwin sobie lsite do windows 7) - to jest bardziej problem windowsa niz maxymiliana Edytowane 3 Październik 201311 l przez turboultra
Napisano 3 Październik 201311 l Autor "MOGŁAŚ" jestem dziewczyną :D Czysty rozruch nie pomógł (też mam google ;) ) "napraw" nie pomogło i reinstalacja też nie pomogła Jeszcze coś tam robiłam, nie pamiętam dokładnie co i też nie pomogło :( Przywracanie systemu tez nie pomogło :( Poza oprogramowaniem maxa zdechło mi oprogramowanie do R.A.T'a więc coś musiało się spitolić w systemie.