Napisano 11 Październik 201311 l Dzień dobry wszystkim : ) Przedstawiając się muszę powiedzieć, że w kwestii sztuk plastycznych jestem zupełnym laikiem. Zaczęłam systemem jeden dzień = przynajmniej jedna, szybka martwa plus ćwiczenia na rękę (linie proste i elipsy). I jestem ciekawa jakie będą efekty. Trochę z tabletu:
Napisano 11 Październik 201311 l Laikiem tak? dobre zarty ;] Odnosnie prac to jedyne co tak naprawde powinnas poprawic to rozjechane elipsy, masz bardzo fajna stylowke, i wyczucie swiatla/koloru. Wrzucaj wiecej.
Napisano 11 Październik 201311 l ciekawe prace, i podejście. "Rozjechane" elipsy w moim odbiorze nadają tym modelom pewien unikalny charakter, można by powiedzieć, że nadajesz im życie :) A tchnienie życia w krem nivea to nie lada umiejętność :)
Napisano 11 Październik 201311 l Dzięki serdeczne za opinie. I to tak przychylne, nie spodziewałam się. Teraz będę się starać jeszcze bardziej! ICE - laikiem, laikiem. W życiu nie zdążyłam narysować wiele więcej niż pokazałam. j4q - to pewnie dzięki szachrajstwie w obrazku z kremem : > Nie śpię, kreślę elipsy!