Napisano 1 Wrzesień 200420 l takie lamerskie pytanko... 1. sciagnolem sobie triala Deep Painta 2.1 ze strony producenta okazalo ze nie importuje on plikow Maxa a jedynie 3Ds i kilka innych... jest jakis plug lub jakas inna mozliwosc aby importowac pliki *.max? 2. gdy juz skoncze malowanie po obiekcie 3D jedyny sposobem aby skonczona prace przeniesc spowrotem do MAXa jest poprostu wgranie stworzonej przez Deep Paint bitmapy jako np. kanaku diffuse. ale z tego co wiem w Deep Paincie moge rysowac osobno np. tylko na kanale bump i jak wtedy przeniesc to do Maxa? w jaki sposob stworzone w Deep Paint bitmapy przeniesc do Maxa? a!!! i jeszcze jedno deep paint podczas instalacji instaluje jakies pluginsy w MAXie i Photoszopie ale w tych programach nie moge ich odnalesc, gdzie mam szukac?? pozdr i z gory dzenks za odpowiec
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Wszystko jest w helpie ;P ale ze mam dobry humor to ladnie obrazkowo Ci to pokazalem (na ostatnim rysunku jest zaznaczony export z deep do PhotoShopa (moim zdaniem jest to lepsze rozwizanie - bo masz wieksze mozliwosci poprawy/obrobki) , nie aktywne jest umnie export do maxa bo robilem to na zwyklym importowanym pliku nastepnym razem przeczytaj helpa pozdro :)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Autor stary dzieki bos sie napracowal, kurcze myslales o zostaniu samarytaninem;). ps z tym helpem rewelacyjny pomysl:) pozdro dobry czlowieku