Napisano 1 Wrzesień 200420 l Ten rysunek zainspirował mnie do popracowania nad tą postacią, sam nie wiem po co, może żeby zobaczyć czy potrafię ciągnąć dłużej z jednym bohaterem. Próbowałem go udoskonalić, ale końcowy niewiele różnił się od jedynki.
Napisano 1 Wrzesień 200420 l jakieś takie... mdłe? chętnie zobaczył bym wersje w 3d bądź jakąś ilustrację bazowaną na tym obrazku. ja tu widzę strasznie krzywe kreski, zdecydowanie masz z tym problem... skąd my to znamy :) matko ile tego jest. no i te "czułki??" wydają mi się, nie wiem dlaczego królicze i ... zboczone??? ... takie podejrzane i dziwne to jest. zabawne uczucia budzi.
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Autor krzywe kreski...no cóż, to długopis na papierze... (ale żeś wystartował! jeszcze tworzę ten wątek! :) Ha! to jeszcze nie wszystko. Taa, czółki nadają mu króliczy wygląd...ale inaczej nie mógłby przekazać nawet połowy tych emocjii. (To japoński pomysł z czułkami, przyznaję bez bicia, ale nie sądze żeby stosowali je w ten sposób, do przekazywania emocji...)