a3stract Napisano 25 Październik 2013 Napisano 25 Październik 2013 Witam wszystkich! Chciałbym się pochwalić moją ostatnią realizacją. Do wykonania dostałem przedstawienie istniejącego biura w formie umeblowanego mieszkania. Do dyspozycji dostałem zdjęcia+zarys lokalu na podstawie, których musiałem wykonać wizki. Podczas pracy korzystałem głównie z Modo + Photoshopa. Zakres pracy to retusz, materiały, oświetlenie, rendering oraz lekkie modelowanie. 5 dniowy termin realizacji wymusił korzystanie z darmowych modeli, którymi umeblowałem mieszkanie. P.S Najfajniejsze jest to, ze jest to mój pierwszy projekt tego typu wykonany od początku do końca:D pozdrawiam 1) sypialnia materiał na bazie którego pracowałem 2) pokój baza 3) Kuchnia+aneks baza 4) przedpokój i baza z góry dzięki za komentarze pozdrówki!
Tomixon Napisano 26 Październik 2013 Napisano 26 Październik 2013 ja pierdziele nie odróżniam co komputerowe co prawdziwe.. szacun ! Ps. jakie masz parametry komputera
mallow Napisano 26 Październik 2013 Napisano 26 Październik 2013 Świetna robota. Tym bardziej w tak krótkim terminie.
a3stract Napisano 26 Październik 2013 Autor Napisano 26 Październik 2013 (edytowane) dzięki za komentarze:D, co do tej prawdziwości to jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz mnóstwo niedoróbek ( zabrakło dnia na dopracowanie ) jakie masz parametry komputera pracuje na imacu 27', I5 2,9GHZ, 32GB Ram+ Geforce GTX 660M. pracuje sie bardzo plynnie, polecam pozdr Edytowane 26 Październik 2013 przez a3stract
Rekomendowane odpowiedzi