Napisano 26 Październik 201311 l Witajcie, Na zajęcia z grafiki komputerowej mam zrobić prosty model tłoka silnika spalinowego (bez teksturowania, bez jakichś zaawansowanych czynności - jedne z pierwszych zajęć). Czy ktoś posiada tutorial, jak taki tłok zrobić? Niestety, bez znajomości programu samemu nie jestem w stanie zrobić czegoś takiego. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie!!
Napisano 26 Październik 201311 l Witajcie, Na zajęcia z grafiki komputerowej mam zrobić prosty model tłoka silnika spalinowego (bez teksturowania, bez jakichś zaawansowanych czynności - jedne z pierwszych zajęć). Czy ktoś posiada tutorial, jak taki tłok zrobić? Niestety, bez znajomości programu samemu nie jestem w stanie zrobić czegoś takiego. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie!! a czego cie uczyli na tym kursie informatyki? wykorzystaj tą wiedzę. Ja bym wyszedł z 8 kątnego koła
Napisano 26 Październik 201311 l a czego cie uczyli na tym kursie informatyki? wykorzystaj tą wiedzę. Ja bym wyszedł z 8 kątnego koła W tym problem, że akurat na tych zajęciach mnie nie było :) Najbardziej podstawowe podstawy znam, ale nic więcej.