Blesik Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 zamówiliśmy scenki w zewnętrznej firmie i teraz mam z nimi problem, po wprowadzeniu zmian gdy chcę zapisać scenke max się zawiesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 Wciągnij scenkę przez merge do nowej i zobacz czy wtedy się będzie wieszał przy zapisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 7 Listopad 2013 Autor Share Napisano 7 Listopad 2013 niestety to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 Czy to nieszczęsne 2011 ma wszystkie update zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 7 Listopad 2013 Autor Share Napisano 7 Listopad 2013 a bo ja wiem, pracuje tu od nie całych dwóch tygodni :P ale u mnie w domu też był ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 Co to za sceny jakieś komercyjne typu ever? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 7 Listopad 2013 Autor Share Napisano 7 Listopad 2013 no dokładnie, żeby mebel ładnie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 próbowałeś albo przez save selected ze sceny, albo exportowac do fbx, albo najlepiej zadzwonić do tego od kogo zostały sceny kupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 7 Listopad 2013 Autor Share Napisano 7 Listopad 2013 save selected nie działa ale udało mi się wyexportować fbx, tylko tu rodzi się pytanie, czy można tak wyexportować z materiałami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 z automatu powinien ci exportowac do fbx ze wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 7 Listopad 2013 Autor Share Napisano 7 Listopad 2013 - - - Połączono posty - - - wywala że nie może ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 Nie otwiera się to co umieściłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 chyba rozwiązałem problem ale teraz mam taki przy otwieraniu starych scen wyświetla coś takiego [ATTACH=CONFIG]92063[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi