Napisano 15 Listopad 201311 l Witam, zostałem ostatnio... wybrany do wyszukania dobrej (jakościowo i cenowo) maszynki do robienia grawerunków (niestety ja osobiście nie mam na ten temat żadnej wiedzy, czy też doświadczenia :/ ). Z tego co się orientuję chodzi o wykonanie kilku / kilkunastu metalowych tabliczek z napisami miesięcznie. Przeszukałem internet ale po za ręczną "pseudo wiertarką" nie znalazłem nic w miarę taniego. Osoba, która zrzuciła na mnie to zadanie poinformowala mnie ze aszyna za 10 000 zł to za drogi interes. Może ktoś z was orientuje się co warto kupić, aby było nie za drogie a zarazem spełniało swoje funkcje ? Pozdrawiam.
Napisano 15 Listopad 201311 l Witam. A nie lepiej ( taniej ) byłoby to zlecić jakiejś zewnętrznej f-mie?
Napisano 15 Listopad 201311 l Dokladnie tak jak mowi Matszklar, poszukaj firm ktore posiadaja ploter frezująco grawerujący CNC. Lub http://allegro.pl/frezarka-cnc-grawerka-ploter-390-280-55mm-3040t-dj-i3688378030.html
Napisano 15 Listopad 201311 l Autor Witam, osobiście podejżewam, że taniej i wygodniej było by to zlecić... to nie mój pomysł, to "sefu" zlecił komuś, a ten ktoś mnie ;D. Dlatego tez pytam o sprzęt do zakupu a nie do "wnajęcia" :(
Napisano 20 Listopad 201311 l Autor No więc dzięki za pomoc Traitor :). Info przekazane, tylko że zapomniałem tu napisać dziękuję :(