Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Niedaleka przyszłość. W świecie w którym prywatność prawie zanikła a inwigilacja czyha na nas na każdym kroku, pozostanie anonimowym jest na wagę złota. Mój detektyw przyszłości wypracował sobie całkiem ciekawych informatorów - zwierzęta. Dzięki umięjętności porozumiewania się z nimi zbiera kolejne materiały dowodowe w swoim śledztwie, pozostając zdala od wszechogarnającej technologii i w ukryciu.

Mniej wiecej mam już obraz w głowie, niedługo zawitają do tego wątku pierwsze koncepty myślałem że główna scena na pierwszym planie będzie rozgrywać się w naturalnym środowisku ( brzeg rzeki, skaliste wybrzeże, może tereny bagienne ale ku temu jestem najmniej przekonany) natomiast miasto w oddali mogłoby przybrać nieco cyberpunkowe, brudne oblicze ( chociaż myślałem także o takim bardzo sterylnym designie, nieco bardziej zbliżonym do natury, ale wtedy trochę znika mi ten kontrast pomiędzy środowiskiem detektywa a rozwiniętym technologicznie społeczeństwie). Mam nadzieję jak najszybciej coś wrzucić, stay tuned! :)

• Wyświetleń 840
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.